Naujienos

Atgal

Kėdainių mero S. Grinkevičiaus padėka – AB „Panevėžio energija“ vadovui P. Diksai

2017 11 14

Lapkričio 9 dieną Kėdainių rajono meras Saulius Grinkevičius aplankė akcinės bendrovės „Panevėžio energija“ generalinį direktorių Petrą Diksą, kuriam padėkojo ir įteikė atminimo dovaną už finansinę paramą Kėdainių miesto šventės renginiams.

Kėdainių miesto šventėje VIDURY LIETUVOS, vykusioje rugsėjo 7–9 dienomis, meras S. Grinkevičius pažadėjo asmeniškai susitikti ir padėkoti visiems verslininkams, kurie jo vadovavimo rajonui metu, finansiškai prisidėjo prie miesto šventės renginių.
 
Rajono vadovas pažadą tęsėjo ir aplankė visas dvylika bendrovių, kurios trečius metus iš eilės finansine parama prisidėjo prie Kėdainių miesto šventės kūrimo. Meras vyko į įmones ir padėkojo už tai, kad verslininkų paramos dėka kas metai miesto šventė tampa gražesnė, įvairesnė, įdomesnė – tai neįkainojama dovana miestiečiams ir svečiams.
 
„Ištesėjau savo pažadą. Kadangi šiemet Kėdainiai minėjo 645-erių metų jubiliejų asmeniškai padėkojau visiems, kurie tris pastaruosius metus remia šventę. Labai tikiuosi, kad su šiomis įmonėmis draugausime ir toliau. Taip pat labai džiaugiuosi, jog kasmet rėmėjų gretos didėja, auga, o verslininkai išties labai geranoriškai remia miesto šventes. Be to, visi jie yra supažindinami, kur jų skirta finansinė parama nukeliaus. Džiugu, kad mūsų verslo įmonės remia ir kitus projektus, ne tik šventes. Juk visa tai skirta mūsų rajono bendruomenei“, – sakė S. Grinkevičius.
 
Sutikimuose su verslo atstovais meras domėjosi kaip sekasi įmonėms, taip pat kalbėtąsi apie rajono ir šalies aktualijas, verslo situaciją ir perspektyvas, diskutuota ir apie Kėdainių miesto ateitį.
 
 
 Nuotr. Kėdainių rajono meras Saulius Grinkevičius (dešinėje) padėkojo AB „Panevėžio energija“ generaliniam direktoriui Petrui Diksai (kairėje) už paramą Kėdainių miesto šventės renginiams.
 


Atnaujinta 2017-11-15 11:51:56