2023 metai

Gyventojų dėmesiui - atnaujinama karšto vandens skaitiklių priežiūra

2020 06 01
AB „Panevėžio energija“ atnaujina karšto vandens skaitiklių priežiūros darbus. Darbai bus atliekami laikantis LR Vyriausybės ir Sveikatos apsaugos ministerijos karantino laikotarpiui nustatytų sąlygų.
 
AB „Panevėžio energija“ arba  rangovo UAB „Rivytra“ darbuotojai, prieš patekdami į gyventojų butus atlikti karšto vandens skaitiklių priežiūros, iš anksto (telefonu ar kitomis priemonėmis) susitaria su vartotoju dėl atliekamų darbų laiko ir sąlygų. Darbuotojai į butus vyksta dėvėdami nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukės ir pan.), apsaugines (darbinės) pirštines, kol galiojančiais teisės aktais ar nutarimais nenumatyta kitaip.
 
Pageidautina, kad karšto vandens skaitiklių keitimo metu vartotojai ar jų atstovai bute dėvėtų veido kaukes bei laikytųsi saugaus sveikatai atstumo tarp skaitiklius keičiančio darbuotojo ir gyventojo. Taip pat pageidautina, kad patalpos prieš skaitiklio keitimo darbų atlikimą ir jų metu būtų vėdinamos.
 
Siekiant išvengti nesusipratimų dėl pašalinių asmenų apsilankymo butuose, AB „Panevėžio energija“ ir UAB „Rivytra“ darbuotojai turės aiškiai įskaitomus darbo pažymėjimus su foto nuotraukomis, o UAB „Rivytra“ darbuotojai dėvės aprangą su šios bendrovės ženklais ar užrašais.


Atnaujinta 2020-06-02 10:56:31