Naujienos

Atgal

Kviečiame prisijungti prie socialinės iniciatyvos ir atsisakyti popierinių sąskaitų

2019 11 04

AB „Panevėžio energija“ siūlo vartotojams rinktis elektroninį sąskaitos gavimo būdą. Tai patogu, paprasta, pigu ir svarbiausia - tausojama aplinka. Sąskaitą už šilumą vartotojas gali gauti siunčiamą elektroniniu paštu ar prisijungęs prie AB „Panevėžio energija“ Klientų savitarnos portalo. 

Per metus šilumos tiekimo bendrovė gyventojams ir juridiniams asmenims išsiunčia apie 580 tūkst. popierinių sąskaitų. Atsisakydami popierinių sąskaitų, visi prisidėtume prie gamtos tausojimo, mažėtų sąskaitoms spausdinti sunaudojamas kiekis popieriaus bei energijos ištekliai, reikalingi medienos žaliavai apdirbti.

Pasirinkus elektroninę sąskaitą, vartotojai ją gaus greičiau nei siunčiamą paprastu paštu. Sąskaita nepasimes ir visada bus pasiekiama vartotojui patogiu metu. Išvengsime atvejų, kai dėl netvarkingų pašto dėžučių popierinės sąskaitos pasimeta ir nepasiekia savininkų. Sąskaita išsiųsta elektroniniu paštu ar gaunama per Klientų savitarnos portalą vartotoją pasieks akimirksniu, nesvarbu kur būtumėte – kelionėje ar komandiruotėje. Taupydami laiką, neišeidami iš namų ar biuro, negaišdami laiko eilėse, mokesčius galėsite sumokėti iš karto internetu.

Kaip užsisakyti elektroniniu paštu siunčiamas sąskaitas
Vartotojas (gyventojas ar juridinis asmuo) norėdamas gauti AB „Panevėžio energija“ sąskaitą į elektroninį paštą, tiesiog turėtų nusiųsti prašymą el. pašto adresu bendrove@pe.lt arba klientai@pe.lt ar atvykti į AB „Panevėžio energija“ (Panevėžyje - Senamiesčio g. 113, ar į bendrovės Klientų aptarnavimo centrą, Nemuno g. 73, rajonuose – sąskaitose ar bendrovės interneto svetainėje nurodytais adresais). Prašyme reikėtų nurodyti adresą, vardą ir pavardę (įmonėms – įmonės pavadinimą), mokėtojo kodą ir elektroninio pašto adresą, kuriuo pageidaujama gauti sąskaitas. Prašymą dėl sąskaitos gavimo elektroniniu paštu vartotojai gali pateikti ir bendrovės vadybininkui, kuris apsilanko bute ar įmonėje.

Savitarnos portale sąskaitos nieko nekainuoja
AB „Panevėžio energija“ siūlo ir kitą būdą, kaip atsisakyti popierinių sąskaitų už šilumą ir karštą vandenį. Tiesiog visi vartotojai, gaunantys sąskaitas, gali prisijungti prie bendrovės interneto svetainėje www.pe.lt nuorodos „Savitarnos portalas“ ir naudotis šio portalo paslaugomis: gauti jame  sąskaitas, matyti sąskaitų istoriją, deklaruoti skaitiklių rodmenis, peržiūrėti sukauptą informaciją, sąskaitas apmokėti naudojantis elektronine bankininkyste.

Užsiregistravusiems vartotojams Klientų savitarnos portale kiekvieną mėnesį apie naujai suformuotą sąskaitą nedelsiant yra išsiunčiamas pranešimas į elektroninį paštą.

 

 

 



Atnaujinta 2019-11-04 14:07:28