2024 metai

Atgal

AB „Panevėžio energija“ informuoja: teisę į kompensaciją už šildymą ir karštą vandenį nustato savivaldybė

2024 01 19

Visą 2023-2024 m. šildymo sezoną, mažesnes pajamas gaunantys gyventojai gali pasinaudoti galimybe kreiptis dėl kompensacijos už būsto šildymą ir karštą vandenį. Teisę į kompensaciją nustato miesto ar rajono savivaldybės Socialinių reikalų skyrius.

Atkreipiame dėmesį, kad priklausančios kompensacijos bus pritaikytos ir atgaline tvarka, t.y. už visą šildymo sezoną nuo spalio mėnesio iki balandžio mėnesio, nepriklausomai nuo to, kada asmuo šildymo sezono metu kreipsis dėl kompensacijos.

Būsto šildymo ir karšto vandens kompensacijoms skaičiuoti parengtas pažymas Panevėžio miesto savivaldybės Socialinių reikalų skyrius pateikia Panevėžio energijai du kartus per mėnesį, rajonų savivaldybės - vieną kartą per mėnesį, tad nuo klientui pateikto patvirtinimo, kad jam suteikta teisė į kompensaciją, iki kompensacijos paskaičiavimo pritaikymo  AB „Panevėžio energija“ sąskaitose gali praeiti mėnuo ir ilgiau.   

Norint sužinoti, ar pažyma kompensacijai skaičiuoti jau yra pasiekusi šilumos tiekėją, klientai gali teirautis telefonu ar el. paštu, nurodytais AB „Panevėžio energija“ sąskaitose. 



Atnaujinta 2024-01-25 10:09:00