2018 metų naujienų archyvas

Šventojoje įvyko 15-asis įmonių specialistų profesinio meistriškumo konkursas

2018 08 28
Rugpjūčio 24-26 dienomis, Šventojoje, sveikatos centre „Energetikas“, įvyko jubiliejinis penkioliktasis Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos (LPPSF) įmonių specialistų profesinio meistriškumo konkursas. Šio renginio tikslas buvo paskatinti įmonių darbuotojus dirbti ir veikti kartu, komandoje.
 
Meistriškumo konkurse dalyvavo daugiau kaip 80 konkurso dalyvių iš energetikos bei chemijos pramonės įmonių. 
 
Konkurso dalyviams buvo parengtas bendras komandinis, profesines žinias tikrinantis 40 klausimų testas iš įvairių pareigybių ir sričių: Darbo kodekso ir profesinių sąjungų aktyvo, chemijos pramonės darbuotojo, darbuotojų saugos ir sveikatos, vadovaujančio darbuotojo ir personalo vadybininko, buhalterio ir ekonomisto, jaunesniojo administravimo darbuotojo, elektros ir šilumos ūkio. 
 
AB „Panevėžio energija“ dalyviai sudarė dvi komandas, kurios ir buvo stipriausios, sprendžiant meistriškumo konkurso testo klausimus. Abi komandos pasidalino I ir II vietomis.
 
Visos dalyvavusios komandos renginio metu pristatė jų atstovaujamų įmonių veiklą. Kiekviena programa pasižymėjo išradingumu ir kūrybiškumu. Konkurso programoje vyko ir kiti komandiniai užsiėmimai: daug emocijų ir azarto teikęs žaidimas „Protų mūšis“, orientacinės varžybos, nemažai aistrų sukėlusios tinklinio varžybos, kuriose II vietą užėmė AB „Panevėžio energija“ komanda.

Dėkojame ir sveikiname AB „Panevėžio energija“ komandą!

 

AB „Panevėžio energija“ komanda (iš kairės): Jolita Šukytė, Jonas Mikalauskas, Paulius Samackas, Martynas Staškevičius, Mantas Plungė, Tadas Jautakis, Martynas Kukenys, Neringa Gedlovaitė, Daiva Skrupskelienė, Andrius Knizikevičius, Aurimas Skikas, Saulius Užkurėlis, Roma Urbutienė, Rita Stašytė

 

 



Atnaujinta 2018-08-28 14:42:02