2019 metų naujienų archyvas

Panevėžio mieste šilumos tinklų ir pastatų šilumos ūkio įrangos remonto metu laikinai nebus tiekiama šiluma ir karštas vanduo

2019 04 09
Kaip ir kiekvienais metais, pasibaigus šildymo sezonui, prieš atliekant hidraulinius bandymus mieste, AB „Panevėžio energija“ vykdys planinius Panevėžio miesto šilumos tinklų remonto darbus, kurių metu bus atliekami miesto kvartalinių  šilumos tinklų profilaktikos darbai ir apžiūra. Darbai atliekami sustabdant šilumos tiekimą atskirose šilumos tinklų atkarpose, todėl tam tikru metu, trumpam laikui nebus tiekiamas karštas vanduo ir šildymas pastatų vartotojams. Daugiau informacijos čia.
 
Apie šilumos tiekimo sustabdymų datas ir terminus iš anksto raštu informuojami pastatų ir įmonių savininkai, bei pastatų šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojai. Gyventojai ir kiti šilumos bei karšto vandens vartotojai daugiabučiuose namuose informuojami, pakabinant skelbimus daugiabučių namų laiptinėse. 
 
Atliekant darbus nurodytu laikotarpiu, prašome vartotojų, o ypač tų, kurie karštą vandenį naudoja atvira sistema (šilumos punktai nemodernizuoti), pasitikrinti ar butuose sandariai užsukti karšto vandens čiaupai. Atkreipiame dėmesį, kad greičiau užbaigus šilumos tinklų remonto darbus, šiluma ir karšto vandens tiekimas gali būti atnaujintas anksčiau numatytų terminų.
 

Vartotojų atsiprašome už laikinus nepatogumus.



Atnaujinta 2019-04-09 13:59:06